Gyöngy Patikák

Gyógyszertárkereső

A DermoBox egy limitált darabszámú, termékmintákat, akciós ajánlatokat és termékismertetőket tartalmazó exkluzív doboz, mely segít eligazodni a dermokozmetikumok világában. Témája ez alkalommal a napozás és a nyári fényvédelem.

Mit találok a DermoBoxban?

  • La Roche-Posay, Vichy és Bioderma termékmintákat,
  • dermokozmetikumokat bemutató ismertető anyagokat,
  • akciós ajánlatokat tartalmazó kuponokat.

 Mit kell tudnom a dermokozmetikumokról?

Olyan különleges szépségápolási termékek, amelyek megfelelnek a gyógyszertári forgalmazás szigorú követelményeinek. A dermokozmetikai készítményeket a gyártók bőrápolásban jártas szakemberekkel (bőrgyógyászokkal, szemorvosokkal, gyermekgyógyászokkal, gyógyszerészekkel, stb.) együttműködve fejlesztik ki, hatóanyagaikat a kutatók szigorú feltételrendszer alapján válogatják össze. Magas szintű hatékonyságukat és biztonságukat klinikai vizsgálatokkal igazolják, ajánlásuk és eladásuk pedig képzett egészségügyi szakemberek (gyógyszerészek és bőrgyógyászok) segítségével, személyes megközelítés és tanácsadás keretében történik.

A termékek hipoallergének (azaz formulájuk úgy lett kialakítva, hogy minimalizálják az allergiás reakciók lehetőségét), nemtől, kortól és bőrtípustól függetlenül bárki számára alkalmasak. Széles spektrumon kínálnak megoldást a bőrproblémákra, emellett a normál bőrre való arc- és testápolók, fényvédők, hajápolószerek is megtalálhatók a termékválasztékukban.

Hol vehetem át a DermoBoxomat?

A DermoBox kizárólag az alábbiakban felsorolt Gyöngy Patikákban vehető át.  A DermoBox átvétele díjmentes. Exkluzív ajánlatunk a készlet erejéig tart.

Bízunk benne, hogy a DermoBoxban található termékmintákkal örömet szerzünk Önöknek és a későbbiekben rendszeres vásárlóként is visszatérnek majd gyógyszertárainkba!

A programban résztvevő gyógyszertárak

Hozzám legközelebbi gyógyszertár