Gyöngy Patikák

Gyógyszertárkereső

Csatlakozz a Gyöngy Prémium Hűségprogramhoz és használd ki előnyeit!

A Gyöngy Prémium Hűségprogram egyre több városban elérhető!

Loyalty hero
QR code

Ismerd meg az új Gyöngy Prémium
hűségprogram előnyeit!

Kuponok

Böngéssz aktuális kuponjaink között és használd ki az extra kedvezményeket!

Aktiváld kedvenc kuponjaidat, majd érvényesítsd hűségkártyádat fizetéskor, hogy részesülj a kedvezményben.

Kuponok aktiválására csak a Gyöngy Prémium applikációban, regisztráció után van lehetőséged. Tájékozódj, hogy a kiválasztott kuponokat melyik Gyöngy Patikában tudod beváltani.

Hűségpontok

Számos Gyöngy Patikában lehetőséged van pontgyűjtésre. Gyűjtsd a pontokat a szabadpolcos termékek vásárlása után!

Gyógyszertáraink egyedi konstrukcióban, minden 100 Ft után pontokat írnak jóvá számodra, melyeket ugyanabban a gyógyszertárban válthatsz be, ahol azokat gyűjtötted.

TB támogatott termékek, vény nélkül kapható gyógyszerek, illetve akciós termékek vásárlása esetén nincs lehetőség pontgyűjtésre.

Minden elköltött 100 Ft után meghatározott számú pont jár, a 100 Ft-onként adható hűségpontok mennyiségét azonban a patika határozza meg!

Azonnali kedvezmények

Számos gyógyszertárunkban azonnali kedvezményt kapsz hűségkártyás vásárlásaidból! Használd hűségkártyádat és vásárolj kedvezményesen!

Tájékozódj, hogy melyik gyógyszertár mennyi kedvezményt biztosít, mutasd fel kártyád vásárláskor, hogy a kedvezményt érvényesíteni tudjuk. Figyelem, minden gyógyszertár egyedi kedvezményt biztosít, ennek mértékéről tájékozódj a Gyöngy Prémium applikációban! A százalékos kedvezmény a jogszabálynak megfelelő termékkategóriákra érvényesíthető.

Az elérhető kedvezmények mértéke patikánként eltérő lehet.

Digitális és plasztik hűségkártya

Van már hűségkártyád?

Használd ki megújult programunk előnyeit, töltsd le az Gyöngy Prémium appot és regisztrációd során add meg meglévő kártyád azonosítóját.

Illustration

Ne feledd, kuponokat csak a Gyöngy Prémium applikációban tudsz aktiválni, de a kedvezmények igénybevételéhez használhatod a plasztik és a digitális kártyádat is.

Illustration

Gyöngy Prémium
mobilapplikáció

Töltsd le alkalmazásunkat és regisztrálj ingyenes hűségprogramunkra.

Illustration

Aktiválj
kuponokat a kiemelt
kedvezményekért!

Illustration

Gyűjts hűségpontokat!

Illustration

Élvezd a hűség-
kártyásoknak járó extra kedvezményeket!

Illustration

Találj ránk könnyedén!

Gyakran ismételt kérdések

REGISZTRÁCIÓ / DIGITÁLIS KÁRTYA / PLASZTIKKÁRTYA

Hogyan regisztrálhatok a Gyöngy Prémium Hűségprogramba?

Töltsd le a Gyöngy Prémium applikációt az App Store-ból vagy a Google Play áruházból, vagy kattints a Belépés gombra a gyongypatikak.hu weboldalon, majd regisztrálj! Használd az appot, böngéssz, aktiváld a beváltani kívánt kuponokat!

Mely Gyöngy Patikákban használhatom a Gyöngy Prémium hűségkártyámat?

A Gyöngy Patikák többsége tagja a Gyöngy Prémium hálózatnak, náluk működik a Gyöngy Prémium Hűségprogram. Hogy hol használhatod a Gyöngy Prémium hűségkártyád, avagy melyik patika Gyöngy Prémium tag, arról az alkalmazáson belül a Patikák menü alatt tájékozódhatsz. Itt egy térképes kereső segít abban, hogy lokáció, településnév vagy akár patikanév alapján találj Gyöngy Prémium Patikát.

Használhatom a Gyöngy Prémiumot okostelefon nélkül?

A Gyöngy Prémium hűségprogram minden eleme csak a Gyöngy Prémium applikáció használatával érhető el. A Gyöngy Prémium bizonyos elemei az applikáció letöltése nélkül, csak plasztikkártya használatával is igénybe vehetőek, vagyis plasztikkártyával is lehetőséged van pontgyűjtésre és azonnali kedvezmény igénybevételére, viszont kuponokat csak a Gyöngy Prémium applikációban vagy a gyongypatikak.hu oldalon bejelentkezve tudsz aktiválni. A Gyöngy Prémium applikációban és a webes felületen lehetőséged van megadni a plasztikkártyád azonosítóját, így össze tudod párosítani digitális és plasztikkártyád, ezt követően plasztikkártyáddal is elérhetővé válnak az applikáció és a webes felület nyújtotta kedvezmények, de ne feledd, kupont aktiválni továbbra is csak az applikációban, illetve vásárlás előtt a webes felületen tudsz majd! Plasztikkártyát személyesen bármelyik Gyöngy Prémium Patikában igényelhetsz. A Gyöngy Prémium Patikák listáját keresd az applikációban.

Van már egy meglévő hűségkártyám, ezt használhatom?

Sajnos nem, a korábban kibocsátott plasztikkártyák a Gyöngy Prémium hűségprogramban nem használhatóak. A Gyöngy Prémium Patikákban beszerezhető új plasztikkártyával lehetőséged van pontgyűjtésre, azonnali kedvezmény igénybevételére, de ne feledd, kuponokat csak a Gyöngy Prémium applikációban vagy a gyongypatikak.hu webes felületen regisztrációt követően tudsz aktiválni. Töltsd le a Gyöngy Prémium appot és regisztrációd során add meg meglévő kártyaszámod, így láthatod pontegyenlegedet és kuponokat is tudsz aktiválni, melyeket később digitális vagy plasztikkártyáddal is igénybe tudsz venni.

Regisztráltam az Gyöngy Prémium applikációban, de szeretnék plasztikkártyát is. Van erre lehetőség?

Igen, plasztikkártyát a Gyöngy Prémium Patikákban tudsz személyesen igényelni. Plasztikkártyád kódját bármikor megadhatod a Gyöngy Prémium applikációban, így egyszerre használhatod digitális és plasztikkártyádat.

Hogyan tudom a törölni az Gyöngy Prémium regisztrációmat?

A Gyöngy Prémium applikációban, a Fiókom menü alatt van lehetőséged törölni a regisztrációdat. Ne feledd, ezzel elveszíted pontjaidat!

HŰSÉGPONT GYŰJTÉS ÉS BEVÁLTÁS

Minden termék vásárlása után kapok hűségpontot?

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az alábbi termékkategóriákba sorolt termékek után nem gyűjthető hűségpont: vény nélkül kapható gyógyszer, TB-támogatott gyógyászati segédeszköz, gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszköz, hagyományos növényi gyógyszer, TB-támogatott speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

Nem gyűjthető hűségpont akciós termék vásárlása esetén sem.

Amennyiben nem akciós étrend-kiegészítőt, kozmetikumot, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményt, nem gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszközt vagy egyéb terméket vásárolsz olyan gyógyszertárban, ahol elérhető a pontgyűjtés, hűségpontot írunk jóvá. Ennek mértéke patikánként eltérő. Tájékozódj a Gyöngy Prémium applikáció Patikák menüpontjában, hogy melyik gyógyszertár milyen lehetőségeket kínál.

Hol tudok hűségpontot gyűjteni?

Számos gyógyszertárunkban gyűjthető pont, ennek mértéke patikánként eltér.

Tájékozódj a Gyöngy Prémium applikáció Patikák menüpontjában, hogy melyik gyógyszertár milyen lehetőségeket kínál.

Mit kell tennem, hogy pontot kapjak?

Amennyiben olyan patikában vásárolsz, ahol elérhető a pontgyűjtés, vásárlásod alkalmával érvényesítsd hűségkártyád.

Pontot több gyógyszertárban is gyűjthetsz, de ezek nem adódnak össze. Pontjaidat ott tudod beváltani, ahol azokat gyűjtötted.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az alábbi termékkategóriákba sorolt termékek után nem gyűjthető hűségpont: vény nélkül kapható gyógyszer, TB támogatott gyógyászati segédeszköz, gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszköz, hagyományos növényi gyógyszer, TB támogatott speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

Szintén nem gyűjthető hűségpont akciós termék vásárlása esetén.

Hogy tudom beváltani hűségpontjaimat?

Minden hűségpontot abban a gyógyszertárban tudsz felhasználni, ahol azokat gyűjtötted. Minimum 50 pontot szükséges gyűjtened a beváltáshoz. Vásárlásod során jelezd, hogy pontot szeretnél beváltani és add meg, hogy mennyit. 1 pont 1 forintot ér.

Kérjük, tartsd szem előtt, hogy a hatályos jogszabályok alapján pontbeváltás csak az alábbi kategóriákba eső termék esetén lehetséges: gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, nem TB támogatott gyógyászati segédeszköz, nem TB támogatott speciális gyógyászati célra szánt tápszer, nem gyógyászati segédeszköz vagy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény besorolás alá eső orvostechnikai eszköz, étrend-kiegészítő, kozmetikum.

Otthon hagytam a kártyám, utólag jóvá tudják írni a pontot?

Sajnos utólag nincs lehetőség pontjóváírásra.

HŰSÉGKÁRYTÁS AZONNALI KEDVEZMÉNY

Hol kapok azonnali kedvezményt?

Számos gyógyszertárunkban kedvezményesen vásárolhatsz Gyöngy Prémium hűségkártyáddal, a kedvezmények mértéke viszont patikánként eltérhet. Tájékozódj az Gyöngy Prémium applikáció Patikák menüpontjában, hogy melyik gyógyszertár milyen lehetőségeket kínál.

Mit kell tennem, hogy azonnali kedvezményt kapjak?

Amennyiben olyan patikában vásárolsz, ahol százalékos kedvezményre vagy jogosult, vásárlásod alkalmával érvényesítsd hűségkártyádat.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján TB támogatott termékek vásárlása esetén a patika által meghatározott százalékos vásárlói kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

Amennyiben az adott termékre a patika által biztosított azonnali kedvezménynél nagyobb kedvezmény van érvényben (pl. havi akció), akkor a hűségkártyás azonnali kedvezmény szintén nem érvényesíthető.

Mire nem kapok azonnali kedvezményt?

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján TB támogatott termékek vásárlása esetén a patika által meghatározott százalékos vásárlói kedvezményt nem tudjuk biztosítani.

Amennyiben az adott termékre a patika által biztosított azonnali kedvezménynél nagyobb kedvezmény van érvényben (pl. havi akció), akkor a hűségkártyás azonnali kedvezmény szintén nem érvényesíthető.

KUPONOK

Hogy tudok kupont aktiválni?

Kupont aktiválni a Gyöngy Prémium applikáció Kuponok menüpontja alatt, továbbá a gyongypatikak.hu webes felületen tudsz. Az aktiválást követően pedig nincs más teendőd, mint vásárlásod során érvényesíteni hűségkártyádat.

Hol tudom beváltani a kupont?

A Gyöngy Prémium applikáció Kuponok menüpontja alatt, az adott kupont kiválasztva tájékozódhatsz, hogy azt hol tudod beváltani.

Egy kupont csak egyszer tudok beváltani?

Bizonyos kuponokat csak egyszer, némelyiket többször is lehetőséged van beváltani a kupon érvényességének ideje alatt, erről tájékozódj a Gyöngy Prémium applikációban az adott kuponra kattintva. Egy kupont elég csak egyszer aktiválni.

ÉRTESÍTÉSEK

Hol tudom kikapcsolni az értesítéseket?

A Gyöngy Prémium applikációban, a Fiókom menüpont alatt tudod kikapcsolni az értesítéseket.

Jelentkezz be Gyöngy Prémium fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration