Gyöngy Patikák

Gyógyszertárkereső

Az OMRON Healthcare arra törekszik, hogy termékeik révén az emberek teljesebb és aktívabb életet élhessenek.

  • Világszerte több, mint 150 millió eladott vérnyomásmérő
  • 80 év tapasztalat az egészséggondozásban
  • Prémium minőség
  • Klinikai validált
  • Kardiológusok által ajánlott márka

 

A vérnyomás-monitorozás terén, a készülékek gyártásában és fejlesztésében elismerten világelső. Az egészségi állapot javításához, illetve a betegségek megelőzéséhez, diagnosztizálásához a legkorszerűbb orvostechnikai eszközöket és berendezéseket gyártja és szállítja világszerte. Az OMRON által gyártott vérnyomásmérők egyaránt alkalmasak otthoni és professzionális vérnyomásmérésre. Az OMRON készülékek algoritmusa klinikai validált, így a legmegbízhatóbb mérést eredményezik, mérési pontosságuk garantált.

Az OMRON vérnyomásmérők fejlesztései és technológiai újításai

Pitvarfibrilláció (AFib) üzemmód

Az OMRON M6 Comfort és az M7 Intelli IT felkaros vérnyomásmérő modellek rendelkeznek pitvarfibrilláció üzemmóddal, segítve a betegség időben történő diagnosztizálását. Vérnyomásmérés közben észlelik a pitvarfibrillációhoz társuló szabálytalan szívösszehúzódásokat is.

 

Intellisense mérési technológia

Az OMRON vérnyomásmérők szabadalmazott logikai algoritmussal rendelkeznek, vagyis a mandzsettafelfújás személyre szabott, fájdalom nélküli, szemben a hagyományos, automata vérnyomásmérőkkel.

 

Klinikai validált

Minden OMRON vérnyomásmérő klinikai validált az általános lakosságra, viszont néhány modellt még szigorúbb vizsgálatoknak vetettek alá, amellyel elnyerték a klinikai validációt olyan speciális csoportokra, mint például cukorbetegek, kismamák illetve túlsúlyos emberek.

 

Intelli wrap vagy „okos” mandzsetta (22-42 cm)

A vérnyomásmérés pontatlanságának fő hibaforrása a helytelenül felhelyezett mandzsetta. Az okos mandzsetta pontos eredményeket garantál, bármilyen helyzetben kerül is a mandzsettacső a felkarra.

 

OMRON connect applikáció

Az okos eszközökön történő mérések eredményei, a Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően, okostelefonon megtekinthetőek, nyomon követhetőek és megoszthatóak. Minden okos-vérnyomásmérő önállóan is működik, az applikáció mindössze egy extra funkció.

 

Fontos termékkört jelentenek az OMRON inhalátorok is, melyek felső és alsó légúti megbetegedések kezelésére szolgálnak, korunk népbetegségének, a légúti allergiának gyógykezelésére kiválóan alkalmazhatóak, illetve a koronavírus járvány szövődményeinek kezelésére is hasznos termékek. Egyedi porlasztási technológiának köszönhetően biztosítják a hatékony gyógyszerfelhasználást. Az inhalátorok széles kínálatában már megtalálhatóak a csecsemők és kis gyermekek számára fejlesztett készülékek is.

Az OMRON sok éves szakértelemmel bír a fájdalomcsillapítás terén. TENS készülékeivel gyógyszermentes, testreszabott, mellékhatás nélküli kezeléseket kínál. Működésük hármas hatáson alapul. Blokkolják a fájdalmat, kiváltják az endorfintermelést és javítják a vérkeringést.

 

 

További kiváló minőségű eszközeik a digitális lázmérők, szeméy-mérlegek és testösszetétel-elemzők, egyes készülékek OMRON Connect alkalmazással.

Részletes információk a www.omron-healthcare.hu oldalon.

Éljen a holnapnak kompromisszum nélkül

facebook-share Megosztás

Jelentkezz be Gyöngy Prémium fiókodba,
vagy regisztrálj és hozd létre most!
Törzsvásárlói kártyaszámodat a plasztik kártyád
hátoldalán találod.
Tipp: 250100-al kezdődik a kártyaszám
Card number illustration